LAN Party

Categorie: LVO-Weert

Donderdag 13 juli 2017 gaat het gebeuren… LVO-Weert organiseert voor de vierde keer een LAN-Party. Vanaf 9:00 tot 23:00 uur kunnen gameliefhebbers hun hart ophalen op de Philips van Horne. De hele dag worden er computergames gespeeld en is er volop de gelegenheid om kennis uit te wisselen. Van ‘Unreal Tournament 2004’ tot ‘Call of Duty 2’, er is dus voor iedereen wel wat te doen! De LAN-Party is toegankelijk voor alle leerlingen én personeel van de Philips van Horne, Het Kwadrant, Het College Weert én BRAVO! College Cranendonck. Ben jij er bij? Voor het avondeten wordt gezorgd! De inschrijving is gesloten.

Ben je dus een leerling of een docent van een van onze scholen: ben je van harte welkom!! Lijkt je het ook leuk om mee te doen, schrijf je dan nu in!


Inschrijven

De organisatie van de LAN-Party ligt volledig in handen van de school. De infrastructuur wordt door de school verzorgd, de deelnemers nemen zelf hun hardware en netwerkkabel mee. Inschrijven voor de LAN-Party is verplicht en kan online. Na inschrijving ontvang je een document met algemene voorwaarden met daarin beschreven de spelregels, wat je mee magen nemen, etc. Dit document moet ondertekend worden door ouder of voogd en is direct ook het entreebewijs voor die dag. Geen inschrijving betekent géén toegang tot de LAN party. De LAN-Party is exclusief voor leerlingen en docenten van de scholen.


Teams

Op de LAN-Party voor sommige compo’s in teams tegen elkaar strijden. Wil je zelf een team samenstellen? Dan kan dat. Dit kun je aangeven tijdens de lan-party. Heb je geen team? Geen nood, de overige teams worden op de dag zelf samengesteld.


Kosten

Voor de deelname aan de LAN-Party vragen we een kleine bijdrage van 3 euro per persoon. Deze graag zo snel mogelijk na inschrijving overhandigen aan dhr. Kessels of dhr. Wassen (Het College) en dhr. Leenhouts of dhr. Logister (Philips van Horne). Voor de leerlingen van Het Kwadrant en BRAVO! College wordt nog een inleverpunt geregeld.


Games

Tijdens de LAN-Party worden onder andere de volgende games gespeeld:

  • Unreal tournament 2004 (Wordt aangeleverd tijdens lanparty)
  • Call of Duty 2  (Wordt aangeleverd tijdens lanparty)
  • Worms Armageddon (Wordt aangeleverd tijdens lanparty)
  • Trackmania Nations (gratis te downloaden via Steam)
  • Teamfortress 2 (gratis te downloaden via Steam)
  • Streetfighter 2 (via console)
  • Uiteraard kunnen ook andere spellen worden gespeeld, zoals Counterstrike of Battlefront, mits genoeg mensen het spel hebben.

Er zal nog een compo-overzicht volgen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in! Heb je vragen, mail dan naar Wee-LAN@lvo-weert.nl of vraag het aan een van de docenten (dhr. Kessels, dhr. Wassen (Het College) en dhr. Leenhouts, dhr. Logister (Philips van Horne).

wee-lan-poster.jpg

Terug naar overzicht

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG