Cijferinzage Magister

In verband met de verwerking van de cijfers van de toetsweek kunnen leerlingen en ouders op maandag 7 en dinsdag 8 juli geen cijfers inzien via Magister. Vanaf woensdag 9 juli is Magister weer toegankelijk. Wij rekenen op uw begrip!

Lees verder

Leerlingen LVO-Weert naar Kaapstad

Weert – Dinsdag 8 juli a.s. is het zover. Dan zetten 38 leerlingen van Het College, de Philips van Horne en Het Kwadrant koers naar Kaapstad in Zuid-Afrika voor een culturele ontwikkelingsstage van drie weken. De leerlingen doen mee aan een project van Global Exploration. Het reisgezelschap is gedurende hun reis te volgen via hun eigen blog. Benieuwd? Kijk dan op http://www.globalexploration.nl. Volgen op facebook kan natuurlijk ook.

 

Lees verder

Eerste schoolagenda Weert in Beweging

De initiatiefnemers Cindy Denessen en Floor Schoenmakers van Weert Media, hebben vrijdag 27 juni op Het Kwadrant het eerste exemplaar van de nieuwe agenda Weert in Beweging aangeboden aan directeur de heer Jan Mueters.
Alle scholieren in het middelbaar onderwijs in Weert krijgen de agenda gratis aangeboden in de klas nog voor de zomer schoolvakantie begint. De groepen 7/8 van de basisscholen krijgen de schoolagenda na de vakantie in de klas als leerproject.

Lees verder

Winoa van Hattum beste havoleerling op IJSO-olympiade

De landelijke voorronde van de IJSO 2014 vond begin april plaats waaraan zo’n ca 1200 leerlingen meededen. De 24 beste leerlingen, waaronder Winoa van Hattum (H3A) kwalificeerden zich voor de nationale ronde. Deze werd gehouden op vrijdag 20 juni in Nijmegen. In de ochtend was er een theoretische toets en na de lunch was het tijd voor praktische opdrachten.

 

Lees verder

Diploma uitreiking mavo

MAVO

Op 1 juli aanstaande vindt de diploma uitreiking plaats voor de geslaagden van mavo 4.
Hieronder het schema van deze avond. Lees het a.u.b. goed!

mavo 4 A, B, C, D en G
1 juli 17.40 uur: leerlingen verzamelen in de C-vleugel bij de mentor om het diploma 
                         te tekenen.
         18.00 uur: start uitreiking met aansluitend een drankje.

 

Mavo 4 E, F, H, I, J
1 juli 20.10 uur: leerlingen verzamelen in de C-vleugel bij de mentor om het diploma
                         te tekenen.
        20.30 uur: start uitreiking met aansluitend een drankje.

Lees verder

Donderdag 26 juni : 's middags facultatieve lessen

Donderdagmiddag 26 juni zijn er facultatieve lessen. Op die dag zijn lesuur 5, 6 en eventueel 7 facultatief.

Docent is dan aanwezig in het lokaal. Dit om de leerlingen de mogelijkheid te geven zich voor te bereiden op de toetsen van vrijdag 27 juni.
Facultatieve lessen betekent dat de docent deze uren in het lokaal aanwezig is en dat de leerling de keuze heeft om wel of niet naar de les te gaan.

 

Lees verder

Kennismakingsavonden nieuwe brugklassers

Op maandag 16 en dinsdag 17 juni jl. zijn de nieuwe brugklassers op school verwelkomd voor de kennismakingsavonden. De nieuwe brugklassers werden samen met hun ouders ontvangen in de aula door de teamleiders L. Steenhagen, P. Penders, P. van der Heijden en R. van Grootel. Aansluitend gingen de leerlingen met hun mentoren naar een lokaal waar ze elkaar door middel van kennismakingsspelletjes beter konden leren kennen. De ouders kregen ondertussen algemene informatie in de aula over het reilen en zeilen op de Philips van Horne.

 

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG