Bèta-onderwijs voor Havo

Vanaf schooljaar 2013-2014 biedt de Philips van Horne SG het Technasium aan; een middel om leerlingen kennis te laten maken met de fascinerende wereld van onderzoek en technologie.

Lees verder

Rojina Wahid, klas M1F, wint de finale voorleeswedstrijd Listen2me

De grote finale van de “Listen2me” voorleeswedstrijd tussen de eerste klassen van de Philips van Horne op donderdag 3 december is gewonnen door Rojina Wahid van klas M1F.

De finale vond plaats in de F-aula voor een publiek van 365 leerlingen. Rojina Wahid mag zich een jaar “Voorleeskampioen van de Philips van Horne 2013-2014” noemen.

Lees verder

Geslaagde excursie Mavo 4 naar musea Amsterdam

Op 21 november hebben de 2 clusters tekenen en het cluster handvaardigheid een mooie leerzame excursie gehad naar Amsterdam.
In Amsterdam werd Het Stedelijk en Het Rijksmuseum bezocht.

 

Lees verder

College Tour Rechtbank Limburg op Philips

Op maandag 4 november jl. heeft strafrechter mr. Van Deventer in het kader van College Tour Rechtbank Limburg een bezoek gebracht aan de Philips van Horne. Deze bijeenkomst was georganiseerd namens de sectie maatschappijleer voor de leerlingen van 4 vwo. Verspreid over twee bijeenkomsten mochten de leerlingen de strafrechter het vuur aan de schenen leggen met voorbedachte vragen.

Lees verder

Schrijfmarathon voor Amnesty International

Deze week (2 t/m 6 december) kun je in aanloop naar 10 december, Internationale Dag van de Mensenrechten, in de grote pauze brieven van Amnesty International ondertekenen. Deze brieven zijn onderdeel van een schrijfmarathon, die wereldwijd gehouden wordt. Dit is alleen voor bovenbouw-leerlingen.

Lees verder

Wijzigingen dagrooster alleen nog op de website

Belangrijk bericht voor ale leerlingen:

De wijzigingen met betrekking tot het dagelijkse rooster worden vanaf maandag 2 december weergegeven op de website.

Ga naar Rooster -> Dagrooster.

 

Lees verder

Eefje Stribos in halve finale Holland's Got Talent

Zaterdag 7 december van 20:00 tot 22:00, danst Eefje Stribos in de liveshow van het tv- programma Holland's Got Talent.Dit is de halve finale. Er zijn vier liveshows waarin 32 acts moeten optreden. Deze zijn overgebleven van meer dan 1500 inschrijvingen.

 

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG