LoopbaanOriëntatie en Begeleiding: Masterclass van Defensie Mavo 4

MAVO

LoopBaanoriëntatie en Begeleiding.

Voor het afsluitend sectorwerkstuk zijn 2 leerlingen van Mavo 4 op zoek gegaan naar een boeiende vervolgopleiding.

Lees hier hun belevenis:

 

Lees verder

Philips van Horne team rijdt Spinn Inn Marathon voor Peramiho, Tanzania

Zes docenten en oud-docenten van de Philips van Horne doen vrijdag 8 en zaterdag 9 november mee aan de 24 uurs Spinn Inn Marathon van de Stichting Peramiho in het Keenter Hart in Weert.

Lees verder

Muziekgala 2014 met drie scholen

Volgend jaar vindt op 1, 2 en 3 april de 30ste editie van het muziekgala plaats!

Dit jaar doen het College en het Kwadrant ook mee aan het muziekgala om het extra speciaal te maken!Het muziekgala biedt de leerlingen van de scholen de kans om hun talenten te laten zien door middel van een muzikale act. Dat kan alleen, maar ook in de vorm van een groep/band.

Wil je mee doen? Dat kan!

Lees verder

Leerzaam bezoek aan Asten

Op dinsdag 22 oktober zijn de leerlingen van de tweede klas atheneum op excursie naar de musea in Asten gegaan. Niet zó maar een excursie. Niet een waarbij de leerlingen alles over één onderwerp te zien en te horen krijgen. Maar wel een béétje informatie over héleboel onderwerpen.

 

Lees verder

Gastles Traffic Informers Mavo 2

MAVO

De leerlingen van mavo 2 hebben deze week een gastles gevolgd, gegeven door een Traffic Informer.

Lees verder

Informatie VWO 456

In de eerste nieuwsbrief VWO 456 van augustus 2013 is verwezen naar de schoolsite voor de eerstvolgende nieuwsbrief. Vanwege het feit dat de site helemaal vernieuwd is, heeft deze tweede nieuwsbrief even op zich laten wachten.

Lees verder

Schrijfmarathon Amnesty International

Deze week (2 t/m 6 december) kun je in aanloop naar 10 december, Internationale Dag van de Mensenrechten, in de grote pauze brieven van Amnesty International ondertekenen. Deze brieven zijn onderdeel van een schrijfmarathon, die wereldwijd gehouden wordt.
De brieven zijn voor een zestal personen/gevallen, waarvoor in deze week en ook op 10 december vanuit de hele wereld aandacht wordt gevraagd.
Wil je meer weten, ga dan naar http://www.amnesty.nl/schrijfmarathonmaar teken zeker een of meerdere brieven deze week. Dit is alleen voor bovenbouw-leerlingen.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG