Uitnodiging Kersthappening donderdag 14 december 2017

LVO-Weert

Op donderdag 14  december bent u van 16.00 - 21.00 uur van harte welkom tijdens onze eerste gezamenlijke kersthappening. Een samenwerking met Philips van  Horne en PSW. Tijdens deze happening zijn er diverse kerstproducten te koop, zijn er diverse kerstworkshops, is er een levende kerststal, kunnen er spellen gedaan worden, is er live muziek en nemen we u mee in een gezellige kerstsfeer. Ook voor eten en drinken wordt voldoende gezorgd. Volg de lichtjes route naar de verschillende locaties.

Lees verder

Heb jij al eens gedacht aan een baan in de techniek?

LOB

Een baan in de techniek? Iets voor jou? 

Lees verder

Gouden Schoolkantine Schaal 2017

Gezonde school

De Philips van Horne heeft, evenals Het College en Het Kwadrant, een gouden Schoolkantine Schaal 2017 van het Voedingscentrum verdiend. Met de Schaal kan de school laten zien dat de schoolkantine gezond is ingericht. De kantine presenteert gezondere producten aantrekkelijk en opvallend.  De makkelijke keuze is nu vooral gezond, en lekker natuurlijk. De Gezonde Schoolkantine is een langlopend project van het Voedingscentrum. Het doel is een gezonder voedingsaanbod op vo- en mbo-scholen. De Philips van Horne heeft hard gewerkt om de kantine gezonder te maken, aan de hand van nieuwe, verbeterde richtlijnen opgesteld door het Voedingscentrum.

Lees verder

Technasium nieuwsbrief december 2017

Hierbij de nieuwsbrief Technasium. In deze nieuwsbrief worden een paar mooie voorbeelden toegelicht van samenwerkingen. Bijvoorbeeld de convenanten met Zuyd Hogeschool en Dienst ICT Uitvoering (DICTU), een bijzonder O&O-project in samenwerking met het Maritiem Museum in Rotterdam en de Technasium Top Award, waarbij we voor deze editie de handen ineen hebben geslagen met Viruskenner en Erasmus MC.
Veel leesplezier! 

Lees verder

Leerlingcoaching – hoe pak ik de voorbereiding van de toetsweek aan?

Leerlingen

Net zoals in periode 1 biedt leerlingcoaching in de week van 4 december een les "toetsweekvoorbereiding" aan. Leerlingen uit de onderbouw en de bovenbouw zijn van harte welkom. Je bent ook van harte welkom wanneer je de les al eerder hebt bezocht, maar graag zaken wilt opfrissen. Je motivatie is vooral belangrijk in je deelname!

Lees verder

De Santa Run Weert komt er aan!

Goede doelen / Maatschappelijke thema's

De kou hangt weer in de lucht en de feestdagen staat alweer bijna voor de deur. Op zondag 17 december 2017 gaan kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden, collega’s en kennissen hand in hand. Op deze zondag kleurt Winters Weert kerstrood tijdens de eerste Rotary Santa Run; een funwalk voor jong en oud, waarbij deelnemers in een kerstmanpak door Weert wandelen. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting. Loop jij ook mee voor het goede doel? 

Lees verder

Informatie afsluitende week periode 2

Beste ouder(s) / verzorger(s),

In deze bijlage treft u belangrijke informatie aan omtrent de afsluitende week van periode 2. Gelieve deze goed door te lezen.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG