Vacature directeur Samenwerkingsverband VO

LVO-Weert

Het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Weert, Nederweert en Cranendonck is per direct op zoek naar een directeur. Het Samenwerkingsverband VO is binnen de genoemde gemeentes verantwoordelijk voor het realiseren van een dekkend netwerk passend onderwijs. Dit doet ze samen met het Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Weert-Nederweert. Er vindt daarnaast goede afstemming plaats tussen onderwijs en gemeenten. De directeur is belast met de dagelijkse leiding van het samenwerkingsverband en met het verwerkelijken van de doelstellingen van de stichting. Interesse? De vacature is hier in de zien. Reageren kan tot 7 december 2017.

Lees verder

Digitale factuurverwerking

LVO-Weert

Met ingang van het schooljaar 2016-2017 bieden de scholen van LVO Weert de facturatie naar ouders(s)/verzorger(s) van leerlingen digitaal aan via WIS Collect. Ter verduidelijking willen wij u nogmaals wijzen op het hierbij horende instructievideo. In het kort komt het er op neer dat er periodiek een factuur klaar staat die door middel van een e-mail aan de ouders/verzorgers kenbaar wordt gemaakt.

Lees verder

DRAAG PAARS OP SCHOOL OM TE LATEN ZIEN DAT JE NIET IN HOKJES DENKT!

Voorlichting

Vrijdag 8 december is het weer paarse vrijdag. Paarse Vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. Denk aan een armbandje of het dragen paarse kleding om zo aan de leerlingen te laten zien, dat wij als school en mens  de homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders steunen.

Lees verder

Internationaal succes Fresh Allstars

Na een geweldige ervaring kwamen de Fresh Allstars vorige week terug uit Los Angeles, Amerika. Negen dansers, één coach en verschillende ouders gingen naar Freestyle Session, een van de grootste breakdance kampioenschappen van de wereld.

Lees verder

De brugklas adviseert in flexibel bouwen

O&O

Dinsdag 21 november was een spannende avond voor de O&O-brugklassers. Hun eerste projectresultaat voor O&O werd tijdens een ‘Philips van Horne Market’ gepresenteerd aan de opdrachtgever en meer dan 70 ouders.

Lees verder

Omgaan met emoties

Centrum Jeugd en Gezin Midden-Limburg

De feestdagen komen er weer aan. Voor veel gezinnen staan er afspraken, etentjes en cadeautjes-avonden gepland. Hoe hou je het thuis leuk in deze drukke periode?

Lees verder

Finalisten Read2me bekend!

Voorleeswedstrijd

Gisteren zijn tijdens de voorrondes vijf leerlingen doorgegaan naar de finale van de voorleeswedstrijd Read2me.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG