Sterre Rutten in concert met Wibi Soerjadi

Leerlingen, Kunst en cultuur

Al vanaf haar twaalfde speelt Sterre (H4) viool in het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest, Amikejo. Op donderdag 6 juli 2017 staat zij in het Muntheater samen met Wibi Soerjadi, Kim Savelsbergh en Melissa Venema. Het belooft een spetterende avond te worden. Wil je Sterre graag zien? Voor info & kaarten: https://www.munttheater.nl/agenda/amikejo/

Lees verder

Definitieve uitslag examens 2017

Examen

Onlangs werden de resultaten bekend gemaakt van het eerste tijdvak van het Centraal Examen. Met de herexamens achter de rug, kunnen we nu de definitieve uitslagen van de examens schooljaar 2016-2017 presenteren. 

Lees verder

Voldoende drinken

Centrum Jeugd en Gezin Midden-Limburg

Vocht is belangrijk bij de opname van voedingsstoffen in de darm, het transport van voedings- en afvalstoffen in het lichaam, en het regelen van de lichaamstemperatuur. Voldoende drinken is dus noodzakelijk om gezond te blijven. Een puber heeft ongeveer 2 liter water nodig op een normale dag.  Bij warm weer, sporten of ziekte (bv diarree) is dat meer.  Hoe zorg je ervoor dat jouw puber voldoende drinkt? Lees verder voor tips.

Lees verder

Stichting VO regio Weert - bedrijfsleven

LVO-Weert

Vorig jaar december nam hij na een ruim 40-jarig dienstverband als docent Nederlands al afscheid van het onderwijs. Binnenkort laat hij ook zijn ‘kindje’ los, de Stichting VO regio Weert-Bedrijfsleven. 1Weert ging in gesprek met Ruud Könemann (66), een gedreven onderwijsvernieuwer, en publiceerde deze week het artikel ‘Leren in de échte wereld’ over de Stichting VO regio Weert - bedrijfsleven (voorheen Stichting Kwadrant - Bedrijfsleven). Benieuwd? Het artikel is hier in te zien.

Lees verder

Technasium Magazine nr.18

Technasium

Beste lezer,
 
In de bijlage ontvangt u de zomereditie van het Technasium Magazine met onder meer het laatste nieuws, achtergrondartikelen en interviews. Deze keer kunt u onder meer lezen over excellente meesterproef na zes jaar technasium, Trintella4Green: opdrachtgever met uniek verhaal, uit de netwerken: meesterproef-evenementen.

Veel leesplezier!

Lees verder

Diploma-uitreikingen Philips van Horne

Examenklassen

Hier vindt u de uitnodiging en het programma van de diploma-uitreikingen. 

Lees verder

LAN Party

LVO-Weert

Donderdag 13 juli 2017 gaat het gebeuren. LVO-Weert organiseert voor de vierde keer een LAN-Party. Vanaf 9:00 tot 23:00 uur kunnen gameliefhebbers hun hart ophalen op de Philips van Horne. De hele dag worden er computergames gespeeld en is er volop de gelegenheid om kennis uit te wisselen. Van ‘Unreal Tournament 2004’ tot ‘Call of Duty 2’, er is dus voor iedereen wel wat te doen! De LAN-Party is toegankelijk voor alle leerlingen én personeel van de Philips van Horne, Het Kwadrant, Het College Weert én BRAVO! College Cranendonck. Ben jij er bij? Voor het avondeten wordt gezorgd! De inschrijving is gesloten.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG