Bedrijvenspel Mavo 3

MAVO

De leerlingen van mavo 3 hebben op donderdag 22 juni  hun eigen bedrijf kunnen promoten tijdens de bedrijvenmarkt. De bedrijvenmarkt was de afsluiting van het bedrijvenspel dat plaatsvond tijdens periode 4 en 5.

Lees verder

Hogeschool Zuyd Heerlen verzorgt gastlessen bij de Philips van Horne.

HAVO

Op vrijdag 23 juni 2017 hebben docenten en eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Zuyd Heerlen, faculteit Biometrie, gastlessen verzorgd aan alle havo 4-leerlingen met het profiel NT/NG.

Lees verder

Afspraken mobiele telefoons tijdens toetsen!

Schoolregels, Toetsen, Leerlingen

Of het nu bij toetsen of de komende toetsweek is: loop geen risico en scoor geen 1.0 voor je toets! Wat zijn de afspraken? Tijdens een toets heb je je mobiele telefoon (of ander mobiel aparaat) in je SCHOOLTAS. Vanzelfsprekend UIT. Je mobiele telefoon/apparaat opbergen ergens anders dan in je tas betekent een 1.0 ongeacht of deze uit/stil/aan is! Houd er rekening mee dat de docenten hier zeer consequent mee omgaan.

Lees verder

Herkansingsrooster Havo 4

HAVO, Toetsen

Herkansingsrooster Havo 4

Lees verder

JouwGGD.nl: chat of kijk live mee met Dylan Haegens

Zorg

Sinds kort is GGD Limburg-Noord officieel aangesloten bij de jongerenwebsite www.JouwGGD.nl. JouwGGD.nl is dé landelijke jongerensite van de GGD'en en aantal Jeugdgezondheidsorganisaties. Nederlands bekendste YouTuber Dylan Haegens trapt de deelname van GGD-Limburg Noord af met een live chat. Op maandag 26 juni (16.00-16.30 uur) chat Dylan Haegens samen met een ervaren chatter van JouwGGD.nl vanuit een leslokaal op het Blaraciumcollege in Venlo.

Lees verder

VoCo/Musicline studio-opnames

Kunst en cultuur

Vrijdag 16 juni 2017 hebben de leerlingen van VoCo/Musicline bij opnamestudio Rock Inc. in Weert het nummer ‘Propane Nightsmares’ van de Australisch/Britse Electric Rockband Pendulum opgenomen. De coaches Jesse Deledda en Jules Hermkens, beiden vierdejaars muziekdocenten op het conservatorium in Maastricht, begeleidden de leerlingen in twee workshops bij het instuderen van het nummer. Bekijk de video voor het resultaat!

Lees verder

Excursie ZOOM Gelsenkirchen Havo 2

HAVO, Excursie

Afgelopen vrijdag 16 juni 2017 zijn de leerlingen van Havo 2 naar de dierentuin in Gelsenkirchen geweest.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG