Heijmans Battle, H3F

O&O

Afgelopen vrijdag,16 juni 2017,  hebben Elle, Arnoud en Ken uit H3F tijdens de final battle van de firma Heijmans in Soesterberg hun idee m.b.t. het kantoor van de toekomst, met succes gepresenteerd.

Lees verder

Info en regels herkansingen Mavo 3

Toetsen

Beste Mavo-3-leerlingen,

Op maandag 26 en dinsdag 27 juni zijn de herkansingsmogelijkheden ingepland. Op deze 2 dagen kun je dus proberen om het cijfer voor een vak op te halen. Vorige week heb je je kunnen inschrijven hiervoor. Heb je je niet ingeschreven? Dan wordt automatisch het vervangingscijfer ingevoerd.

Hier lees je een aantal afspraken en regels omtrent deze herkansingsmogelijkheden.

Lees verder

Eindexamenkandidaten: Gefeliciteerd!

Examenklassen

Voor alle geslaagden, 

Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma! 

We wensen jullie een hele fijne vakantie. 

Personeel Philips van Horne

Lees verder

CKV-doedag mavo 3

Buitenschoolse activiteit

De leerlingen van mavo 3 konden zich op de CKV-doedag inschrijven voor verschillende workshops bij het Rick en Spark Tech Lab.  

Lees verder

Schoolteam meisjes tweede op NK Veldhockey voor VO scholen.

Sport, Olympic Moves

Vrijdag 9 juni is een het veldhockeyteam van de Philips van Horne tweede geworden op het NK Veldhockey voor scholen. Deze finale was onderdeel van Olympic Moves, The School Final. 

Lees verder

Havo 4 ‘Trip to Spain’

HAVO, Buitenschoolse activiteit

Havo 4 ‘Trip to Spain’: Dinsdag 20 juni is in de grote pauze in de F-kantine een bijeenkomst voor alle leerlingen van deze reis.

Lees verder

Succesvolle sportdag LVO Weert

LVO-Weert, Sport

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseerden de scholen van LVO-Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie deden alle leerlingen van alle leerjaren mee. De leerlingen van leerjaar 1 namen deel aan basketbal, leerjaar 2 ging aan de slag met voetbal. Leerjaar 3, 4 en 5 kregen rondom sportpark St.Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en -verenigingen in de regio Weert, uiteenlopend van bootcamp, schermen, beachvolleybal, waterskiën en waterpolo. Foto’s van de sportdag zijn te vinden in de fotogalerij.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG