Solenn Hoeben (H3G) derde van Limburg op de 200 ss zwemmen

Topsport Talentschool

Solenn Hoeben uit H3G is 3e geworden van Limburg op de 200 ss zwemmen tijdens de regionale winterkampioenschappen in Maastricht. Ze heeft haar persoonlijk record flink aangescherpt (1.08.68 naar 1.05.98). Een vooruitgang van 1.5 seconden, wat in de zwemsport heel veel is. Wij feliciteren Solenn met deze mooie prestatie en wensen haar veel succes bij toekomstige wedstrijden.

Lees verder

Leerlingcoaching – inloopspreekuur actieplan schrijven

Leerlingcoaching

De eerste cijfers uit de toetsweek 1 zijn alweer binnen en veel leerlingen hebben al een oudergesprek gehad. De vraag die dan gesteld wordt; wat gaan we de komende periode doen om de resultaten voor een vak of meerdere te verbeteren.

Lees verder

Buitenlands profielwerkstuk en talenpracticum

Internationalisering / uitwisselingen

Dit weekend vertrekken 92 leerlingen en 9 begeleiders uit de bovenbouw van Het College en de Philips van Horne naar Kaunas in Litouwen, Fonsorbes in Frankrijk, Schlanders in Süd Tirol en Linköping in Zweden met als doel het maken van hun profielwerkstuk of het uitvoeren van het Talenpracticum. Dit zijn opdrachten voor leerlingen in de (voor)laatste klas van de bovenbouw van HAVO en VWO en kunnen dienen als uithangbord voor vervolgopleidingen.

Lees verder

Renovatie toiletblok B-vleugel

Op maandag 20-11-2017 wordt gestart met de renovatie van het toiletblok op de B vleugel 1e etage, dit is nog de laatste grote activiteit binnen ons totale revitalisatie plan, waarbij nog enige overlast kan ontstaan.

Lees verder

Philips van Horne Beverage Market

HAVO

Op donderdag 9 november was het een topdrukte op de allereerste ‘Philips van Horne Beverage Market’. Op deze markt konden 70-tal ouders en andere belangstellenden proeven van de zelfontwikkelde frisdranken van trotse havo 2 O&O-leerlingen. Een mooie opkomst en een gezellige bedrijvigheid!

Lees verder

Mevrouw Martens gaat met pensioen

Na een dienstverband van 40 jaar mag mevrouw Martens gaan genieten van een welverdiend pensioen. Mevrouw Martens heeft op de Philips van Horne de lessen lichamelijke opvoeding verzorgd. Op donderdag 9 november gaf zij haar laatste lessen. 

We bedanken mevrouw Martens van harte voor haar jarenlange inzet op onze school. 

Lees verder

Herhaalde aankondiging auditie muziekgala

Wil jij drie avonden lang schitteren en je muzikale talenten laten horen op het Muziekgala 2018 op 20, 21 en 22 maart? Stuur dan vóór vrijdag 17 november 2017 je auditiefilmpje in met jouw/jullie act. Zet jouw filmpje op YouTube en stuur de link naar muziekgala2018@gmail.com. Voeg de namen, klas en school van de leden van je groep toe en geef aan wie wat doet. Succes!

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG