Opstapplaats bussen bij excursies e.d.

Excursie

Ieder schooljaar hebben wij verschillende activiteiten waarbij leerlingen per bus op weg gaan. Eerder vertrokken de bussen vanaf school altijd vanaf de Wertastraat. In verband met de veiligheid is de opstapplaats gewijzigd naar de Maaslandlaan, voor basisschool Aan de Bron. 

Lees verder

Voorstel omtrent bezetting clusterraad

LVO-Weert

De afgelopen jaren is de samenwerking tussen de scholen in Weert verder gegroeid. Dat is ook zichtbaar geworden in de groeiende samenwerking tussen de verschillende medezeggenschapsraden. Het platform waarin de verschillende MR-en vertegenwoordigd waren heeft daarin een cruciale rol gespeeld. Inmiddels is door de GMR van LVO besloten om dit platform een formele status te geven. Graag wil de clusterraad dit schooljaar samenstellen uit de huidige leden van de MR. De reden hiervoor is dat de huidige leden van de MR op de hoogte zijn van actuele zaken die spelen in de clusterraad, voorheen het platform.

Lees verder

Greep naar de Hoorn 2017

Goede doelen / Maatschappelijke thema's

Op zaterdag 9 september 2017 vond de 22ste editie plaats van "Greep naar de Hoorn". De Greep naar de Hoorn is het jaarlijks terugkerend fundraising-evenement van de Stichting Weerter Bedrijvencompetitie. Ook de Philips van Horne deed met een zeer sportief en enthousiast team mee aan deze competitie. 

Lees verder

Winnaars Philips van Horne Prijspuzzel uit Just Young Activity Book.

Leerlingen, prijsvraag

Heb jij de oplossing ingestuurd van de Philips van Horne Prijspuzzel uit het Just Young Activity Book? Klik dan snel verder om te kijken of jij hebt gewonnen! 

Lees verder

Nieuw lesrooster vanaf 11-09-2017

Rooster

Beste leerlingen,

Maandag 11 september gaat er een nieuw lesrooster in.
Check het op de website of in Magister!

Lees verder

Verkort lesrooster

Leerlingen

Op dinsdag 12 september hanteren wij een verkort lesrooster. Dit betekent dat elke les maar 40 minuten duurt. Hierdoor zijn de leerlingen i.p.v. 14.55 uur om 13.55 uur uit. U kunt uw zoon of dochter deze dag een uur eerder thuis verwachten dan anders.

Lees verder

Van Horne Unplugged komt er weer aan!

Leerlingen

Op vrijdag 1 december zal in de nieuwe aula van onze school voor de 11e keer “Unplugged” worden gehouden. Naast het Muziekgala en Van Horne Pop is dit hét festival voor akoestische muziek.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG