Revitalisatie: update

Renovatie

De Philips van Horne in Weert is dit schooljaar onderhevig aan een fikse opknapbeurt. Kort voor de zomervakantie van 2016 werd de aanbesteding gegund aan bouwbedrijf Maasveste Berben, dat meteen in de zomervakantie is gestart met de renovatie. Gefaseerd komt elke bouwlaag aan de beurt en de intentie is om bij de start van schooljaar 2017-2018 het vernieuwde Philips van Horne te kunnen heropenen. Uiteraard wordt daarbij ook gezorgd voor een nieuw, verfrissend logo en bijpassende huisstijl. Ook daarvoor zijn de eerste stappen gezet…

Lees verder

SPORTDAG 3e en 4e leerjaar DINSDAG 13-06

Sport, Leerlingen

Aan alle leerlingen van het 3e en 4e jaar.

Lees verder

Heijmans Battle vrijdag 16 juni 2017

Ouders, Leerlingen, O&O

Vrijdag 16 juni neemt het O&O projectteam bestaande uit Elle Wullems, Arnoud Vaassen en Ken Petit van H3F deel aan de Heijmans battle in Soesterberg.

Lees verder

Gedragscode en kledingvoorschriften

LVO-Weert

De directies van LVO Weert hebben een gedragscode en kledingvoorschriften ontwikkeld. De MR-en hebben met deze code en voorschriften ingestemd. De code en de voorschriften zijn bedoeld als richtlijn en dienen als leidraad bij het aanspreken van elkaar op ons gedrag en onze kleding. Dat gebeurt nu uiteraard ook al, maar een code en voorschriften geven aan waar voor ons als organisatie grenzen liggen. De gedragscode bestaat uit de 10 gouden regels over gedrag van LVO. De dresscode gaat vooral in op wat je echt niet kunt dragen op school.

Lees verder

Stadstriathlon Weert

Sport, Olympic Moves, Sportline

Ook dit jaar nemen leerlingen van de scholen van LVO Weert deel aan de stadstriathlon van Weert op vrijdag 9 juni a.s. Enkele enthousiaste sportklassen zijn voor deze uitdaging opgegeven. Zij worden begeleid door hun docenten lichamelijke opvoeding. Overige leerlingen die graag mee willen doen, kunnen zich via school individueel of per drietal aanmelden. Naast de deelname aan de triathlon reizen enkele leerlingen op vrijdag 9 juni af naar Amsterdam voor de finale van Olympic Moves. Onder andere het jongens hockeyteam van Het College Weert zal daar strijden voor de eerste plek.

Lees verder

Sportdag LVO Weert

LVO-Weert

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseren de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee. Leerjaar 3 en 4 krijgen rondom sportpark St.Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en -verenigingen in de regio Weert. De leerlingen van leerjaar 1 nemen deel aan basketbal. Leerjaar 2 gaat aan de slag met voetbal. Voor de basketballers en voetballers volgt hierbij enige informatie over de dagindeling en vastgestelde regels.

Lees verder

Benoeming John Hausmans tot voorzitter Centrale Directie LVO Weert

LVO-Weert

John Hausmans, waarnemend voorzitter Centrale Directie van cluster LVO Weert, wordt per 1 juni 2017 benoemd tot voorzitter. LVO Weert verbindt de scholen Het College, Het Kwadrant, Philips van Horne SG en het BRAVO! College Cranendonck. Op twee locaties biedt LVO Weert tevens onderwijs aan anderstaligen (Eerste Opvang Anderstaligen). Met deze benoeming gaat LVO Weert over tot een eenhoofdige Centrale Directie. Naast onderwijsontwikkeling behoren de thema’s personeel, financiën, huisvesting, zorg en communicatie tot de portefeuille van John Hausmans.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG