Inloopdagen Technologie Route Philips van Horne

Technologie route

Maandag 20 november t/m vrijdag 24 november 2017 opent de Philips van Horne haar deuren voor u tijdens de speciale inloopdagen van onze Technologie Route. U kunt van maandag t/m vrijdag tijdens de Technologie-lessen vrij binnenlopen om een reëel beeld te vormen van wat de Technologie Route inhoudt. Zo krijgt u zicht op de manier van leren en een beeld van het project dat momenteel loopt. Tegelijkertijd kunt u dan kennismaken met de docent(en) en TOA(‘s) die de leerlingen begeleiden.

Lees verder

Inhaal P1; Gemiste PTA-toetsen VOOR HAVO 4 & HAVO 5

HAVO, Inhaaltoetsen

Proefwerken worden ingehaald in de week van maandag 27 november t/m vrijdag 1 december, het 7e en 8ste uur. Inschrijfformulieren liggen te zijner tijd op het tafeltje in de gang naar de rode conciergebalie. In te leveren bij de receptie vóór woensdag 15 november 13:00. De roosters voor Inhaal P1 zullen rond 22 november gepubliceerd worden. Vragen over het inhalen kun je aan jouw mentor stellen.

Lees verder

Maak je boekenpakket compleet!

Leerlingen

Beste Leerlingen

Er liggen in het boekenmagazijn voor diverse leerlingen nog boeken, vanaf maandag 6-11 t/m donderdag 9-11 is vanaf 15 uur de laatste mogelijkheid om deze boeken te komen ophalen.

Wanneer er geen gehoor aan deze oproep wordt gegeven, gaan we ervan uit dat jullie het pakket compleet hebben en op het einde van het schooljaar ook weer een compleet pakket inleveren.

Het Boekenfonds

Lees verder

Cis Brans naar Philadelphia

Leerlingen

Cis Brans (LOOT leerling Breakdance) is begin november op uitnodiging van het UDEF naar Philadelphia afgereisd voor de "Silverback Open". Om hiervoor geselecteerd te worden heeft Cis zelf een promo filmpje in moeten sturen. Het UDEF nodigt dan de beste +/- 20 kinderen wereldwijd uit om mee te komen doen met die wedstrijd en een trainingskamp daar te volgen. Cis is samen met zijn vader afgereisd naar Philadelphia en heeft zijn geweldige ervaring in een tof filmpje samengevat!

https://youtu.be/Lg8-L-ncc3c 

Lees verder

Vacature leerlinggeleding MR

Beste leerlingen van de Philips van Horne,

De MR is opzoek naar versterking binnen de leerling geleding. Momenteel is er een vacature.

Lijkt het je leuk om mee te praten over onderwijs, besluiten en adviezen te nemen / geven over de koers van de school, je stem te laten horen in de school en zelf er nog wat van te leren, dan is de MR misschien wat voor jou.
Heb je interesse? Lees dan verder!

Lees verder

Aandachtspunten Global Exploration MijnSGE

Global Exploration

Leerlingen moeten zich aanmelden voor Global Exploration 2018 vóór 31 oktober a.s. en we merken dat er een aantal onduidelijkheden is bij het invullen van MijnSGE. Daarom geven we je graag een lijstje met aandachtspunten. 

Lees verder

Afspraken mobiele telefoons tijdens toetsen!

Schoolregels, Toetsen, Leerlingen

Of het nu bij toetsen of de komende toetsweek is: loop geen risico en scoor geen 1.0 voor je toets! Wat zijn de afspraken? Tijdens een toets heb je je mobiele telefoon (of ander mobiel aparaat, (denk aan smartwatch en muziekdragers) in je SCHOOLTAS. Vanzelfsprekend UIT. Je mobiele telefoon/apparaat opbergen ergens anders dan in je tas betekent een 1.0 ongeacht of deze uit/stil/aan is! Houd er rekening mee dat de docenten hier zeer consequent mee omgaan.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG