MAVO 3 EN HAVO 4 INHAAL P4

MAVO, HAVO, Inhaaltoetsen

Beste mavo 3- en havo 4-leerlingen. Bekijk hier de informatie betreffende de inhaaldagen van P4 en de inschrijfprocedure. 

Lees verder

Inschrijving sportdag LVO Weert

LVO-Weert, Sport

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseren de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee, zo'n 3000 in totaal. Leerjaar 3, 4 en 5 krijgen rondom sportpark St. Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en – verenigingen in de regio Weert. De inschrijving hiervoor start op maandag 8 mei, 8:00 uur via deze link. Klik op 'lees verder' voor de regels omtrent de inschrijving en voor een overzicht van de workshops.

Lees verder

Leegmaken van "oude" gele kluisjes.

Renovatie, Leerlingen

In navolging van de lockers/kluisjes in de F-vleugel, worden ook de andere 'oude' gele kluisjes vervangen. Tevens wordt de vloer bij de lift en in de garderobe onderbouw vernieuwd. Wij willen jullie derhalve verzoeken om voor 8 juni alle “oude” gele kluisjes leeg te maken en de sleutels in te leveren bij een van de conciërges (Peter, Roger of Yahya). Wanneer er spullen in de kluisjes achterblijven, worden deze afgevoerd.

Lees verder

Inleverrooster boeken

Ouders, Leerlingen

Langzaam gaan we richting het einde van het schooljaar 2016-2017. In deze bijlage het overzicht waar en wanneer je de boeken moet inleveren. Het schema uit de bijlage is ook hier terug te vinden.

Lees verder

Koninklijke onderscheiding dhr. Wolters

Personeel in het nieuws

Woensdag 26 april 2017 heeft burgemeester Rianne Donders - de Leest van Roermond, onze collega de heer Louis Wolters Koninklijk onderscheiden. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Wij feliciteren de heer Wolters met deze mooie onderscheiding!

Lees verder

Nieuwsbrief CJG mei 2017

Ouders

In deze nieuwsbrief van het Centrum voor Jeugd en Gezien (CJG) weer interessante artikelen, leuke activiteiten, creatieve ideeën en de laatste ontwikkelingen in het brede veld van opgroeien en opvoeden.

Lees verder

Excursie H1H en H1J naar Openluchtmuseum

HAVO, Excursie

De bus vertrekt al vroeg richting Arnhem, voor sommigen is het vroeg opstaan best even wennen. De leerlingen doen mee aan het programma Restart, ze ervaren hoe het is om als vreemdeling in een ander land opnieuw te starten.

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG