Ready 2 Go

Global Exploration

Op vrijdag 16 juni vindt op Het College het jaarlijkse, landelijke ‘Ready 2 Go’ evenement plaats van Global Exploration. Dit is hét evenement waar de nieuwe groepen van Global (en geïnteresseerde ouders) hun laatste trainingen ontvangen van Global Exploration, landenspecialisten en ervaringsdeskundigen. Tijdens de Ready 2 Go willen de trainers van Global Exploration deze leerlingen het laatste zetje in de goede richting geven om straks hun tijd in het buitenland zo fantastisch mogelijk te maken.

Lees verder

Excursie H4, V4 en VoCo “Soldaat van Oranje” 17 mei 2017

Excursie

Woensdag 17 mei zijn we met de muziekclusters H4 (PvH), V4 (HC) en VoCo (PvH en HC) naar de speciaal voor scholieren ingeplande voorstelling van “Soldaat van Oranje” in de Theater Hangaar in Katwijk geweest.

Lees verder

Erratum Schoolexamenreglement M3

Beste leerlingen en ouders/verzorgers van Mavo 3, 

Deze periode kan iedere leerling kiezen voor het maken van herkansingen en/of het toepassen van de vervangingsregeling. In het huidige schoolreglement van Mavo 3 stond de toepassing van het vervangingscijfer verkeerd beschreven (artikel 2.5).
Omdat het belangrijk is dat de leerling een goede keuze kan maken, is de beschrijving aangepast.

Lees verder voor meer informatie!

Lees verder

Telefonische oplichting

Onlangs kreeg één van onze scholen een melding binnen van een ouder die een verdacht telefoontje had ontvangen. Iemand deed zich hierbij voor als bestuurder van de school. Tijdens het telefoongesprek werd aangegeven dat hun kind iets kapot zou hebben gemaakt. De "bestuurder" vroeg daartoe om betaling van de schade, zijnde 200 euro. Daarnaast werd verzocht om het mailadres door te geven om de factuur door te kunnen sturen. De betreffende ouder vertrouwde dit verhaal gelukkig niet en heeft contact opgenomen met de school.

Lees verder

BAL U14 kampioen van Nederland

Sport, Leerlingen in het nieuws

Het U14 team van de Basketball Academie Limburg uit Weert heeft op klinkende wijze het kampioenschap van Nederland in de U14 eredivisie binnengehaald. In Zwolle streed men tegen het U14 team van BS Leiden. Na een voorzichtig 1e kwart waren de mannen van coach Hylke van der Zweep de rest van de wedstrijd de bovenliggende partij. Speciale felicitatie aan onze Philips-leerlingen: Alina Sendar, Aramis Verhoeven, Odin Verhoeven, Luca Verheijen, Merlijn Koole, Lex Berkhof, Daan Peerlings en Nino Vrencken.

Lees verder

Inhaal P4 voor MAVO 3 en HAVO 4

De persoonlijke roosters voor inhaal P4 hangen in de publicatiekast. 
Het algemene rooster voor HAVO 4 staat ook op http://www.pvanhorne.nl/leerlingen/rooster

Lees verder

Parkeerverbod Wertastraat

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Met ingang van maandag 8 mei 2017 geldt aan beiden zijden van de Wertastraat een parkeerverbod/stopverbod.
Waarschijnlijk gaat de politie hierop handhaven. Wees dus gewaarschuwd!

Lees verder

Wertastraat 1 6004XG Weert  |  T: 0495-431030  |  F: 0495-546081
Postadres: Postbus 190 6000AD Weert
Factuuradres: Postbus 375 6000AJ Weert

Copyright © 2017 Philips van Horne SG